entré-opbevaring@2xentré-indretning@2x– Our hallway is almost done –

Wuhuuuu – vores entré er næsten færdig! Det har været lidt af et projekt, da vi både har fået slebet gulve, åbnet en dør der var blændet og malet hele molevitten. I går hængte vi skoskabene og lamperne op og i dag ankom vores nye gulvtæppe. Det begynder at føles som et hjem! :) Men som I kan se, mangler der stadig knagerækker og nogle billeder, før det er helt færdigt. I plejer at være rigtig gode til at komme med input, så her kommer det store spørgsmål: HVAD SKAL VI HÆNGE PÅ VÆGGENE? :-) Jeg synes det er så svært at finde fede plakater og billeder, så måske I har nogle idéer?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wuhuuu – our hallway is almost done and I’m so happy! :) It’s taken quite a lot of time, but it’s starting to feel like home. We still need some picstures or paintings to add some edge to the very white room. So here comes the big question: do you have any suggestions on what to put on the walls? :)

modeblog1