jielde-lampe@2xindretning@2x– So happy about our new Jielde lamp

Der flytter så småt flere og flere møbler ind i vores lejlighed og hvor er det bare dejligt, at det begynder at ligne et hjem (ihvertfald i nogle rum, haha). Christoffer og jeg fik i dag den vildeste indflyttergave af min søde mor. Hun gav os nemlig denne smukke, vintage Jielde lampe, som jeg har ønsket mig, siden jeg flyttede hjemmefra.

Jeg var med nede og hente den i dag hos Modern Lamps, hvor den er købt, og nu står den fint og pynter i vores nye stue. Jeg er helt betaget af den lampe – den er jo et helt kunstværk i sig selv. :) Vi var lige rundt og kigge lidt hos Modern Lamps og Jielde lampen var bestemt ikke det eneste, jeg havde lyst til at tage med hjem. De har simpelthen så mange cool lamper, møbler og tæpper! I skulle gøre jer selv den tjeneste, at smutte forbi deres butik på Østerbro eller deres webshop HER. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang, at jeg aflægger butikken et visit. :) God aften, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

We are slowly getting more furniture in our new apartment and it’s so nice that it’s starting to look like a home (at least some rooms, haha). My mom gave us the most amazing housewarming gift ever today. We got a vintage Jielde lamp that I have been wanting since I left home 5 years ago.

We picked it up today at Modern Lamps and I’ve been staring at it ever since, haha! It’s so pretty and it adds a cool industrial look to our very white livingroom. You should do yourself a favor and stop by Modern Lamp’s webshop. They have SO many nice lamps, furniture and rugs. Have a great evening, girls!

modeblog1