bolig-på-budget,-indretning,-modeblog@2xAdlinks: white pillow/Day HERE, grey pillow HERE, vase/Artilleriet HERE, lightchain/Ellos HERE, couch/Le Grand Air HERE, coffee tables/Ellos HERE & HERE, rug/Ellos HERE, lamp/Ellos HERE

Disse fine boligsager måtte gerne flytte ind i vores nye lejlighed. :) Vi overvejer kraftigt at investere i sofaen, men jeg kan ikke helt finde ud af, om den bliver for mørk i vores lyse stue!? Jeg kan godt lide, det casual og lidt “krøllede” udtryk den har og forestiller mig, at den er rigtig rar at sidde i. :) Hvilken sofa går I og drømmer om?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I wouldn’t mind having these nice interior items in our new apartment. :) We are strongly considering to go for the couch, but I can’t figure out, if the color is too dark in our bright living room. I really like the casual look of it and I imagine that it’s very comfortable too. :) Which couch are you dreaming of?

modeblog1