summer-clothes@2x– Inspiring Spring outfits –

Det har næsten føltes helt sommeragtigt i dag og jeg så flere der havde bare ben og små jakker på. Det er dejligt, at sommeren venter lige rundt om hjørnet. :) Jeg har her fundet lidt inspiration til foråret og sommerens outfits. Jeg drømmer selv om at tilføje en off-shoulder top, nogle items med frynser og lidt mere denim til min garderobe denne sæson. :) En “Drew bag” fra Chloé ville heller ikke skade… ;)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The weather has been truly amazing today and I saw several people wearing shorts & skirts and little jackets. It’s really nice that Summer is just around the corner. I’m dreaming of adding an off-shoulder top, some fringe items and some more denim to more wardrobe this season…. And a “Drew bag” from Chloé… ;)

Photo credit: Pinterest