asos-rabatkode@2xAdlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE 

Hej piger! Jeg håber, at I har nydt weekenden! Jeg har brugt det meste af weekenden hos min mor i Nordsjælland, hvor den har stået på ren hygge og en tur på loppemarked. Dejligt afslappende – lige hvad jeg havde brug for ovenpå en travl uge. :) I fredags blev jeg i øvrigt faster til den sødeste lille nevø, som vi var oppe og besøge i dag. <3 Årh, hvor var han bare kær og lille. I kan se ham på min søde svigerindes blog. :)

Eftermiddagen er for mit vedkommende også blevet brugt på lidt netshopping. Jeg fik blandt andet klikket denne skjorte hjem og glæder mig til at style den med mørkeblå jeans, læderleggings eller sommerlige nederdele. Er der noget I bare må eje fra Asos i øjeblikket? :) Alle ovenstående items måtte gerne flytte ind i min garderobe.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hi girls! I hope you had a lovely weekend! :) I’ve been spending time with my mom in the Northern part of Zealand this weekend. So cosy and relaxing! Also, I got a new family member last Friday – a little baby nephew. We stopped by to see him for the first time today… He was just so tiny and cute. <3

I also spent this afternoon looking through Asos. :) I stumbled upon a lot of nice stuff perfect for Summer. Among other things I bought this denim shirt. – Looking forward to wear it with dark blue jeans, leather leggings or Summery skirts. Is there something you can’t live without?

modeblog1