lækker-&-nem-morgenmad@2xskyr-med-bær@2xflotte-roser@2x– Delicious Monday brekkie –

Godmorgen allesammen! Sovet godt? ;) Jeg er virkelig et B-menneske og kan have svært ved at blive vågen og komme op, når uret ringer, men i morges følte jeg mig for en gangs skyld helt veludhvilet! Virkelig en skøn følelse. Tror I egentlig, at man kan lære sig selv at gå fra at være B- til A-menneske eller omvendt? Det ville være dejligt at springe ud af fjerene hver morgen helt frisk og veloplagt. Nu står den på arbejde og planlægning af ugen der kommer. Håber I får en skøn dag. <3

…………………………………………………………………………………………………..

Good morning everyone! Hope you slept well!? :) I’m a typical B-person and I normally have a hard time getting up in the morning, but this morning I felt completely rested when I woke up. Such a great feeling. :) Now I have a lot of work to do and planning for the week to come. Have a great day, girls! <3 

modeblog1