etsy@2x1. bracelet/HERE, 2. wrapping paper/HERE, 3. Iphone cover/HERE, 4. pillow cover/HERE, 5. poster/HERE, 6. necklaces/HERE & HERE, 7. planner/HERE, 8. pillow cover/HERE, 9. porcelain bowl/HERE

Jeg har igen været på jagt på Etsy og har fundet en masse lækre sager. :) I var ret begejstrede for forrige indlæg HER, så derfor får I endnu en omgang “Etsy essentials”. Er der noget I ikke kan leve uden? Jeg er ret vild med den lille blå skål og den lyserøde velour pude. Hvis I selv er faldet over nogle lækre sager på Etsy, så er I meget velkomne til at dele dem i kommentarfeltet. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have been surfing a lot on Etsy lately and here are some of my latest finds. Is there something that you can not live without? I really like the little blue porcelain bowl and the pink velvet cushion. If you have stumbled upon some nice Etsy goodies, you’re more than welcome to share them in the comment field. :) See my previous “Etsy essentials” HERE.

modeblog1