lyse stiletter@2x– Love my new nude heels –

Jeg modtog disse smukke stiletter med posten i dag. Jeg havde længe været på udkig efter et par nude hæle og da jeg faldt over disse hos Asos, måtte de straks klikkes hjem. Glæder mig til at kombinere dem med sommerlige kjoler, hvide jeans eller boyfriend shorts. :) I kan finde dem lige HER. I øvrigt vil jeg tippe om, at I frem til 27. april kan få 10% rabat hos Asos med koden “ADD10” (dog kun på én ordre). God aften, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………….

I just received these beautiful heels today. I had for a long time been looking for some nude heels to combine with my Spring and Summer wardrobe, so when I stumbled upon these beauties on Asos, I had to go for them. :) I’m looking forward to team them with Summery dresses, white jeans or boyfriend shorts. They’re available HERE. Btw – you can save 10% with the discount code “ADD10” until April 27. Have a great evening, girls!

Adlinks

modeblog1