self-portrait-blue-lace-dress@2xblå-blondekjole@2xsukura-københavn@2xlacedress-self-portrait-dress@2xcherry-blossom@2x kopiselfportrait-dress@2xAdlinks: dress/Self Portrait (more dresses HERE), shoes/Lacoste HERE & HERE bag/Chanel, jewelry/Jane Kønig HERE

Kjolen her har hængt i mit skab og ventet på at temperaturerne tillod den at blive luftet. Det skete så i onsdags, hvor termometeret viste 20 grader og solen skinnede fra en skyfri himmel. Den blev indviet på Bispebjerg Kirkegård, hvor kirsebærtræerne nu står i fuld flor. Det er simpelthen det smukkeste sted i København i disse dage og et must at besøge hvert år i april! Jeg havde teamet den med et par casual sneakers og min nye taske for et sporty, tennis inspireret look. Se billeder fra sidste års visit under den lyserøde blomsterhimmel HER. God fredag, babes!
line@2x

This dress has been hanging in my closet for some weeks now, waiting for warmer weather. Last Wednesday the temperatures finally reached 20 degrees and the sun shone from a cloudless sky. It was such a beautiful day and my mom and I stopped by a breathtaking cemetery in Copenhagen where the cherry trees are now in full bloom. I’d teamed the dress with a pair of casual sneakers and my new bag for a sporty, tennis inspired look. See photos from last year’s visit to the pink flower heaven HERE. Have a great Friday, babes!

modeblog1