gentofte loppemarked @2xgentofte-loppemarked@2xcocker-spaniel@2xloppemarked@2x– Love spending my Sundays at local flea markets –

Lige siden jeg var lille, har min mor og jeg gået meget på loppemarked. Vi tager helst afsted hver eneste søndag, hvis vi kan komme til det. I morges tog Christoffer og jeg afsted, han er nemlig også begyndt at synes det er hyggeligt at tage med. Han gør en sport ud af at finde ting som specielle gamle ure, cykeldele og kameraudstyr – der er jo ikke det man ikke kan købe, eller sælge for den sags skyld, på et loppemarked.

Jeg har virkelig også gjort nogle gode fund gennem tiden – se bare kjolen fra Acne, sweateren fra Inwearruskindsjakken fra By Zoe, silketoppen fra Phillip Lim, min vintage lædertaske og vores gamle kiste. I dag kom jeg hjem med en sød lille vase, en fin blomstret kasse fra Daisy og en sommerlig top fra by Malene Birger. Er der nogen af jer, der var afsted i dag? Og kom I hjem med noget godt? :)

line@2x
Ever since I was a little girl, I have loved to spend my Sundays at the local flea markets with my mom. This morning Christoffer went with me as he is actually starting to think it’s fun as well. He makes a sport of finding things as special old clocks, bicycle parts and camera equipment. I have also made some great bargains over the years, e.g. a white dress from Acnea sweater from Inweara suede jacket from By Zoea silk top from Phillip Lima vintage leather bag and our old coffee table. Today, I came home with a cute little vase, a lovely floral box and a nice white top from Malene Birger. Did any of you stop by a flea market today?

modeblog1