instagram@2x– Follow me on Instagram HERE –

Her er lidt billeder fra den seneste tid på Instagram, hvor den blandt andet har stået på lejlighedsindretning, blomsterindkøb og lækker frokost på “No. 1” på Århusgade. Prøv i øvrigt lige at se de to billeder af udsigten fra vores lejlighed – regnbue den ene aften og lyserøde skyer den næste. SÅ smukt! :) I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few Insta pics from the last couple of weeks where I among other things have been decorating our new apartment, buying lots of fresh flowers and trying out Spring clothes in my wardrobe. And look at the two pics of the view from our new apartment – one day there was a rainbow and the next the sky was filled with pink clouds. So pretty! :) You are more than welcome to follow me on Instagram HERE, if you’re interested.

modeblog1