modeblogger@2xted-baker-skirtz@2xmagnolietræ@2xceline-solbriller@2xjane-kønig@2xAdlinks: skirt/Ted Baker HERE, desnim shirt/Waven HERE, shoes/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HEREHERE), jewelry/Jane Kønig HERE, sunglasses/Céline HERE, bag/Chanel

Godmorgen solstråler! ;) Håber I har sovet skønt! Jeg gik for en gangs skyld tidligt i seng i går, så jeg vågnede faktisk, inden uret ringede. Apropos der dér med at være et B-menneske… Måske kan det rent faktisk godt lade sig gøre at vende døgnet rundt!? Jeg vil ihvertfald give det et ihærdigt forsøg!

Om lidt står den på modeshow hos PR bureauet 9PR, så jeg er faktisk på vej ud af døren. :) Jeg vil dog først vise jer et par billeder fra forleden i min nye nederdel (som I måske har set på Instagram HER), denimskjorte og nude pumps. Det er i øvrigt min søde (og dygtige) mor der har taget billederne. Det er hun altså ret god til, synes I ikke? ;) Jeg er et heldigt asen. See you later alligator. <3

line@2x
Good morning, sunshines! ;) I hope you have slept well! For once I went to bed early last night, so I actually woke up before my alarm clock. – Talking about being a B-person… Maybe it is actually possible to change your sleep routines!? I will try to give it a shot the next couple of weeks! In a minute I’m heading out the door as the PR agency 9PR is hosting a fashion show. Can’t miss that. :) See you later alligator. <3
modeblog1