hvid-sommerkjole@2xAdlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Hvide kjoler hører sommeren til og hvert år forelsker jeg mig i nye variationer. Sidste år købte jeg denne hvide kjole ala Stella McCartney (se den også HER) og syede selv denne hvide blondesag, som jeg også brugte flittigt. For et par år tilbage var det denne fra Acne, der var et hit. Kort sagt – en hvid kjole er et must om sommeren, hvis I spørger mig. :) Ovenfor har jeg fundet lidt forskellige til inspiration. God aften, allesammen.

………………………………………………………………………………………………………………………………

A white dress is a must-have during Summer and every year I fall in love with new ones. Last year I bought this white dress very similar to the one from Stella McCartney (see it HERE as well) and I also made this lace dress myself. A few years back I wore this dress from Acne all the time. In short – a white dress is a must in every woman’s wardrobe, if you ask me. :) Have a great evening, everyone.

modeblog1