hotel-emile-paris@2x2

{Jeg gav et tip til et fint sted at bo HER, hvis man er så heldig at skulle til Paris}

En af de gode ting ved at have en blog er, at man på en måde får lavet en dagbog over alt det, man foretager sig. Det er ret hyggeligt og sjovt at se tilbage i arkiverne… Selvom jeg godt kan krumme lidt tæer over visse indlæg. Eksempelvis dengang jeg altid fik taget billeder “On the blue spot” (nogen der husker det?)… Vorherre til hest! Jeg slæbte sågar den åndsvage blå dørmåtte helt med til Paris. Hvor var det egentlig morsomt. Og kikset. ;) Hvis I ikke siger det til nogen, kan jeg fortælle, at den faktisk lever endnu! Jeg kan ikke nænne at smide den ud, haha…

Men det var jo egentlig et tilbageblik på april måned, vi kom fra. Jeg vil prøve at gøre det til et fast tiltag at tage den forgangne måneds højdepunkter op i starten af hver ny måned. Der er garanteret et par indlæg, I har misset i ny og næ eller måske har lyst til at få genopfrisket. ;)

April måned har stået i boligens tegn (no shit, Sherlock) og vi er så småt ved at være faldet på plads. Jeg glæder mig til at give en ordentlig “tour de lejlighed”, når den engang er færdig. Indtil da får I lov at følge med på sidelinjen i vores større og mindre bygge- og indretningsprojekter.

Forleden nat sad jeg oppe til kl. 4 og skriblede idéer ned til nye indlæg og tiltag på bloggen. Det blev til hele 5 A4 sider. Jeg har ellers haft en længere periode, hvor jeg har været lidt tom for inspiration, men det er som om, at det hele er vendt igen. :) Det er en rar fornemmelse. Så jeg håber I er klar på en masse nye indlæg her i maj. ;) Men først et tilbageblik på måneden der gik.

rue verte
{Jeg viste lidt nye boligsager frem HER}

paris-city-map@2x

{Jeg delte et hjemmelavet kort over Paris med mine varmeste anbefalinger til byen. Læs mere HER}

entré-opbevaring@2x
{Jeg viste min entré frem HER og spurgte jer til råds omkring, hvad der skulle op på væggene. Tak for alle de gode tips. Jeg tror så småt, vi har fundet ud af det}

celine-solbriller@2x2

{Sportede ny nederdel under magnolietræer i København. Se mere HER}

toga-pulla-beige@2x
{Købte mig et par nye støvler. Find link til dem HER}

waterfall-braid-hår-frisure-fletning
{Repostede den populære vandfaldsfletning HER}

jielde-lampe@2x
{Fik verdens pæneste lampe af verdens sødeste mor. Se mere HER}

streetstyle@2x
{Favorituniformen bestod af skinny jeans, ankelstøvler og armyjakke… – Gør den stadig. Se mere HER}

etsy@2x
{Jeg delte Etsy favoritter med jer. Find links til det hele HER}

skyr-med-bær@2x

{Spiste lækker morgenmad. Se mere HER}

livingroom@2x
{Viste billeder af vores nye stue HER. Der er dog lidt vej igen, før den er færdig}

læderjakke@2x
{…Gik lidt mere i skinny jeans og ankelstøvler. Find links til hvad jeg har på HER}

sminkebord@2x1
{Viste mit gamle sminkebord frem HER}

lyse-stiletter@2x
{Købte mig et par længe ønskede nude stiletter. Find link til dem HER}

gentofte-loppemarked-@2x1
{Var en tur på loppemarked og kom hjem med DISSE fine sager}

ryatæppe@2x
{Købte nyt sofabord HER. Love at first sight}

lacedress-self-portrait-dress@2x1
{Besøgte Bispebjerg Kirkegård som de 500.000 andre danskere. Se flere billeder HER}

line@2x

One of the great things about having a blog is that it’s kind of a diary. It’s cosy to look through the archives and recall certain periods of your life from pictures. I have here made a little recap of the highlights from April. I wil try to make it routine to make a post like this one everytime we enter a new month. Hope you like the idea. ;)

The other night I sat up till 4 o’clock and scribbled down ideas for new blog posts. For a long period I have been missing some inspiration, but it feels like it has started to come back again with renewed strength. Such a great feeling. So I hope you are ready for a lot of new posts here in May. ;) But first, here’s a look back at April (there’s an English translation to all posts, if you click the links underneath each picture).

modeblog1