karlstad-sofa-ikea@2xbemz-design-sofa-cover@2xmarmorbord@2xbemz-design@2x

Kan I huske, at jeg tidligere har fortalt, at vi har bestilt et nyt cover til vores hvide sofa? ;) Det ankom i går og det er SÅ pænt! Det giver et helt andet udtryk i stuen, at sofaen nu har fået en ny farve. Sofabetrækket har vi købt hos Bemz Design, som er et svensk firma der har specialiseret sig i at udvikle betræk til IKEA møbler. Jeg kendte ikke til konceptet, før jeg for nylig tilfældigt faldt over dem på Instagram. Det er et helt genialt koncept og jeg kan godt lide idéen om, at man kan give gamle møbler nyt liv. Desuden er det også en del billigere, end at anskaffe sig f.eks. en helt ny sofa, da de har betræk i mange forskellige materialer og priskategorier.

I kan måske undre jer over, at vi har købt en IKEA sofa for kort tid efter at gå ud og købe nyt cover. Sagen er den, at jeg havde forelsket mig i en sofa som kostede over 28.000 kroner og vi kunne faktisk skabe stort set samme look med en IKEA sofa og et Bemz betræk til en meget billigere penge. Kan I gætte, hvilket stof vi har valgt? ;) I kan faktisk se et smugkig af det, hvis I følger mig på Instagram HER.

(Indlægget er udgivet i samarbejde med Bemz Design og det er udelukkende mine egne holdninger. Jeg har selv kontaktet Bemz Design for at skrive om deres produkter, da jeg virkelig synes, det er et super koncept, som jeg gerne ville dele med jer.)
line@2x

Do you remember I told you, that I had ordered a new cover for our white couch? ;) It arrived yesterday and it is sooo beautiful! Our living room looks totally different now with the new cover. We bought the cover from Bemz Design, which is a Swedish company that specializes in developing covers for IKEA furniture. I hadn’t heard about the concept until recently, when I stumbled upon it on Instagram. I like the idea that you can give old furniture new life.

You might wonder why we have purchased an IKEA sofa and shortly after bought a new cover for it. The thing is, that I had fallen in love with a very expensive couch and we could actually create the same look with an IKEA sofa and a Bemz cover for a much lower price. ;) Can you guess which fabric we’ve chosen?

(This post is published in collaboration with Bemz Design and this is entirely my own opinions. I have contacted Bemz Design myself to write about their products, because I really think it’s a super cool concept that I would like to share with you.)
modeblog1