blåt-sæt-ame-copenhagen@2x

Marie Louise og jeg bliver mere og mere spændte i takt med, at vi nærmer os lanceringen på amecopenhagen.dk. Vi er efterhånden ved at have alt på plads, så det bliver vildt endelig at kunne trykke “publish” på mandag d. 1. juni. Vi åbner shoppen kl. 08:00! ;) Er sikker på, at jeg ikke kommer til at sove ret meget søndag nat, haha. :)

Noget af det I også vil kunne finde i kollektionen er sættet på billederne ovenfor. Vi har allerede vist smugkig af det på Instagram og Facebook, men jeg har virkelig glædet mig til at vise jer det ordentligt her på bloggen. ;) Det blev egentlig ikke lavet som et sæt, men vi synes, det fungerer ret godt sammen. Det kan selvfølgelig også købes seperat, hvis man kun er interesseret i den ene af delene.

Det er lavet i 100% modal, som er et naturligt, blødt materiale, hvor fibrene er lavet på bøgetræer. Det er sindssygt blødt og virkelig rart at have på. Vi håber selvfølgelig, at I er enige, haha.. Vi har ihvertfald brugt meget tid på, at finde de helt rigtige materialer. ;) Hvad synes I om det?
line@2x
Marie Louise and I are so excited  to launch amecopenhagen.dk on Monday the first of June. We have almost made everything ready, so we are really looking forward to push the “publish” button at 8am. I’m sure I will have a hard time fall asleep Sunday night. ;) This blue set that you see here is also a part of our collection. We have shown small sneak peeks on Instagram and Facebook, but I have really been looking forward to show it on the blog as well. 

It’s made of 100% modal which is a natural, smooth fiber made from beech trees. So soft and comfy! We hope you agree. ;) It’s not made as a set, but we think it is a nice combination. It can be bought separately as well, though. What do you think of it? ;)

blåt-sæt@2xskjorte-workwear-modeblog@2xruffle-skirt@2xÂme-copenhagen@2x

modeblog1