silke-kimono-kjole@2x

Besøg amecopenhagen.dk HER

Jeg havde næsten glemt hvordan det føles, at være 5 år og glæde sig til sin fødselsdag. Det er nemlig præcis sådan jeg har haft det gange 1000, siden jeg gik i seng sent i nat. Jeg har vendt og drejet mig hele natten af bare spænding og det er med bankende hjerter at Marie Louise og jeg om 10 minutter skubber Âme Copenhagen ud af reden. Det føles helt surrealistisk, at denne barndomsdrøm endelig er ved at gå i opfyldelse!

Âme betyder sjæl på fransk og meningen bag navnet er, at man skal kunne se sig selv i tøjet og føle sig godt tilpas i det. Det skal afspejle den man er. Kort fortalt – man skal komme med tøjet og tøjet skal ikke komme med èn. You get the point, right? ;) Tøjet er derfor lavet i ret simple snit, som nemt kan dresses op eller ned afhængig af lejlighed. Da vi ikke har nogen anelse om, hvor meget kollektionen kommer til at sælge, og fordi vi selv har skulle lægge ud for alt, er hver style i kollektionen lavet i et meget begrænset antal. Der er mere præcist mellem 20 og 60 styks af hver style.

Vi har gået rigtig meget op i, at finde nogle super lækre kvaliteter så som silke, modal, bomuld og polyester med silke finish, så vi håber det falder i god jord. Det er temmelig dyrt at producere så få styks af hver style og kvaliteterne vi har valgt er ikke de billigste på markedet, men i og med at vi ikke sælger til butikker, har vi alligevel kunne sætte nogle ganske fornuftige priser på tøjet. Vi har prøvet at prissætte det, så de fleste kan være med og vi har tilmed fri levering på alle ordrer i Danmark!

Det har været en lang proces at starte Âme Copenhagen op. Vi har været igennem mange store udfordringer, som har kostet blod, sved og tårer. Der har været meget vi skulle lære – ikke bare om branchen, men også om hinanden. Men når man sidder her, 5 minutter før lanceringen stadig i total uvished om, hvordan det kommer til at gå, kan jeg allerede nu sige, at det har været det hele værd. Det føles rigtigt.

Jeg er så evigt taknemmelig og beæret over, at jeg har alle jer fantastisk søde læsere at dele dette eventyr med. Jeg sætter virkelig pris på jeres søde kommentarer, jeres støtte og gode input – det betyder meget mere end I aner! Jeg håber, at I vil tage godt imod Âme Copenhagen. Jeg vil nu lukke øjnene og sammen med Marie Louise trykke “publish”! Velkommen til amecopenhagen.dk.
line@2x
I had almost forgotten how it feels to be 5 years old and to look forward to your birthday. It is exactly how I’ve been feeling, since I went to bed last night. I tossed and turned all night out of sheer excitement and it is with beating hearts that Marie Louise and I will push Âme Copenhagen out of the nest in about 10 minutes. It feels surreal that this childhood dream is finally coming true!

Âme means soul in French and the meaning behind the name is, that you should be able to see yourself in the clothes and feel comfortable in it. It should reflect who you are. The clothes is made in fairly simple silhouettes, which can easily be dressed up or down depending on the occasion. Since we have no idea how much the collection is going to sell, and because we only had a limited budget, every style of the collection is made in a very little number.

We have spent much time on finding the right qualities and ended up with delicious fabrics such as silk, modal, cotton and polyester with silk finish. It’s pretty expensive to produce very few pieces of each style and the qualities we have chosen are not the cheapest in the market, but we have still managed to come up with some very reasonable prices of the clothing. It has been a long process to start up Âme Copenhagen. We have been through many great challenges that has cost blood, sweat and tears. There has been much to learn – not just about the industry, but also about each other. It’s been an exciting and challenging.

I am so extremely grateful and honored that I have all of you wonderful sweet readers to share this adventure with. I really appreciate your kind comments, your support and great input – it means more than you know! I will now close my eyes and along with Marie Louise press the “publish” button! Welcome to amecopenhagen.dk.

long-shirt-tunic@2xblåt-sæt-ame-copenhagen@2xsilkekjole-sort@2xmetallic-shirt@2xlyserødt-sæt-modeblog-âme-copenhagen-fashion-blog-tøj-shopping@2x

modeblog1