rodebjer-kaftansolnedgangpizzasmækbukser-overallssalat-made-homemadeduerflowers1hvid-nederdel-zarafølpanamahatudsigt1skjorte-med-stribernorse-project-cap-kasket1gynge

Ifølge kalenderen burde det være sommer nu… Det føles ikke just sådan, men før vi ved af det, kan vi hoppe i badetøjet og tage på stranden. :) Her er lidt billeder fra sidste år, hvor jeg blandt andet tilbragte sommeren i Sverige med svigerfamilien – virkelig en idyllisk ferie i med badeture i skærgården og ren afslapning. Desuden var jeg i Cannes med Marie Louise, hvor vi slappede af på stranden, fik stillet vores shoppelyst i butikkerne og spiste god mad. Jeg var også et smut i Milano med Christoffer, en tur til Berlin, et par dage i Sverige igen med min søde mor og en tur i London. Det var en sommer med mange rejser og gode minder og billederne her er virkelig indbegrebet af sommer, hvis I spørger mig. ;) Hvor skal I på ferie henne i år? Er der noget I kan anbefale?
line@2x
You can’t really feel it, but Summer is just around the corner. ;) Soon we can put on a bikini and go to the beach and I can’t wait. Here are some pics from last year where I among other things spent the Summer in Sweden with my parents in law, I went to Cannes with Marie Louise, Milan with Christoffer, a short trip to Berlin and trip to London and then again Sweden with my mom. In short it was a very “busy” Summer. We can’t decide where to go this year… Where are you going? And what is your favorite Summer destination?
modeblog1