trench-dress@2xkimono-dress@2xkimono-kjole@2x
– Kimono dress from Âme Copenhagen. Get it HERE – 

Juhuu! Endelig er det blevet vejr til at smide de lange bukser og iføre sig sommerkjolerne og de korte rør. Jeg overvejer at hoppe i ovenstående kjole fra Âme Copenhagen i dag, når min mor og jeg skal forbi livsstilsmessen på Frederiksberg. Jeg har faktisk ikke rigtig fået vist jer kjolen tidligere. Den er lavet af silke og modal og er simpelthen så blød og dejlig luftig at have på. :) Vi har designet den, så den kan bruges til flere formål. Den kan nemlig bæres som en kjole med bindebånd om hoften, som en åben jakke over et par jeans og en T-shirt og som en kort kjole/top over et par læderbukser, hvis den bindes i taljen. Vi synes selv, at den er blevet ret vellykket. ;) Håber I kan lide den. <3 Den er i øvrigt fin i kombination med vores Chloé silketop. Bare et lille tip. ;) Hav en rigtig dejlig dag, allesammen!
line@2x
Wehuuu! Finally, the weather is warm enough to wear dresses and shorts! I’m considering to put on this cool kimono dress from Âme Copenhagen today teamed up with some ankle boots and a silk cami underneath. I haven’t really shown you this dress before. It is made of silk and modal and is designed so it can be used for many different occasions. It can be worn as a dress like in these pics, as an open jacket over a pair of jeans and a T-shirt and as a short dress/top over a pair of leather pants. We are pretty fond of it ourselves, so we hope you like it as well. Have a wonderful day, everyone!

modeblog1