Nogle af de indlæg der har været mest populære gennem tiden er “Show me your wardrobe“. Jeg startede føljetonen op, fordi jeg altid selv har elsket den sektion i damebladene, hvor man kan få et indblik i forskellige kvinders garderober. :) Hvis nogle af jer skulle have lyst til at vise jeres garderobe frem, så er I meget velkomne til at sende mig en mail på passionsforfashion@yahoo.dk med et par billeder og en kort beskrivelse af jeres stil. ;) – Det kunne være sjovt at få et indblik i nogle læseres tøjskabe. Det er klart at foretrække, at I bor i København eller omegn, når jeg skal ud og tage billeder hos jer. Nedenfor kan I finde links til 3 tidligere garderobebesøg.

…………………………………………………………………………………………………..

Some of the posts that has been the most popular ones is “Show me your wardrobe“. I started it because I love to read that section in the magazines myself. :) Above you can find links to 3 previous wardrobe visits. Hope you like it. ;)

showmeyourwardrobe-hannah-modeblog-fashionblog-blogger-outfit-styling-garderobetjek

Læs mere om Hannah og hendes lækre garderobe HER.
show-me-your-wardrobe-modeblog-fashion-blog-blogger1
Find flere billeder af Pernille og hendes lækre tøjsamling HER.
styling

Få et indblik i Birgittes skab HER.