gentofte-loppemarkedgentofte-loppemarked-@2x1loppemarked@2x1vintagesmykkerstoleloppemarkedigentoftecocker-spaniel@2x1
En af mine yndlingsbeskæftigelser om søndagen er at tage på loppemarked. Min mor og jeg er taget afsted søndag efter søndag, lige siden jeg var lille. Det er virkelig en hyggelig tradition. Vi har begge virkelig gjort nogle kup gennem tiden. – Se bare ruskindsjakken HER, sofabordet HER og buksedragten HER. Flere af jer spørger ofte, om jeg ikke kan komme med nogle tips til loppemarkeder i Danmark. Læs med nedenfor. :)

Hvor er der loppemarked?

Der er generelt rigtig mange gode loppemarkeder rundt omkring i Danmark. En god idé er at bruge markedskalenderen.dk, hvor man får et overblik over, hvor og hvornår de forskellige markeder finder sted. Mine to favoritter er Gentofte og Søllerød loppemarked. Ikke nok med, at man virkelig kan gøre nogle gode handler her, så er det også de to markeder, som jeg synes er hyggeligst. Jeg har faktisk ikke været så meget på loppemarked i København, men har hørt godt om bl.a. Frederiksberg og Carlsberg loppemarked. Jeg har endnu ikke hørt om så mange loppemarkeder i Jylland og på Fyn, men I er velkomne til at komme med input, hvis der er nogen der kan anbefales. ;)

Hvordan spotter man de gode ting?

Inden min mor og jeg tager afsted på loppemarked, taler vi altid om, hvad vi har tænkt os at kigge efter. Det er nemlig rigtig rart at have noget bestemt at gå efter. Det er ikke altid, at man finder det man leder efter, men det får “loppejunglen” til at virke lidt mere overskuelig og så er det også lidt hyggeligt at gå og lede efter noget bestemt. :)

Hvor gør man de bedste kup?

Generelt kan man gøre gode kup på de fleste loppemarkeder. Det gælder bare om, at komme tidligt nok, inden alt det gode bliver solgt. Jeg har selv haft stand mange gange og kan se at de fleste gode ting allerede er solgt efter et par timer. Det gælder selvfølgelig også om at prutte om priserne. Det hører sig ligesom til på et loppemarked. Der er ikke noget værre end de stande, hvor der er priser på tingene. Man skal kunne prutte om priserne. Basta! ;)

Jeg synes noget af de sjove ved at gå på loppemarked er, at man kan gøre nogle fund til en rigtig god pris og så kommer man i snak med mange søde mennesker… Og søde læsere af og til. ;) Hvilke loppemarkeder foretrækket I? Og hvad har I gjort at gode kup? :)

……………………………………………………………………………………………………………………..

One of my favorite things to do on Sundays is to stop by flea markets with my mom. We have done it ever since I was a little girl almost all Summer. It’s such a cosy tradition and we have done a lot of really nice bargains. E.g. this suede jacket, this sofa table and this playsuit. What is the best scoop you have done at a flea market? :)