emily-salomon-hverdagsglamour-bog@2xemily-salomon-hverdagsglamour-@2xemily-salomon-frisure-hår@2x
Sødeste Emily har lavet verdens fineste bog, Hverdagsglamour. Den er simpelthen så gennemført og fyldt med små idéer, der gør hverdagen lidt sjovere og lidt mere glamourøs. Man kan finde alt fra guides til smukke håropsætninger, makeup tutorials og lækre opskrifter. Hvis I ikke allerede har fået fingrene i den, så skulle I skynde jer ned i den nærmeste boghandler, hvor den kan købes til 149 kr. Den kan også købes flere steder online – blandt andet hos Bog og Idé. Jeg er meget stolt over at have så mange dygtige “blogkollegaer” der virkelig tager blogging og hvad der dertil hører til et helt nyt niveau. Mange varme anbefalinger herfra. ♡

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sweet Emily has just launched the prettiest book ever, “Hverdagsglamour”. It’s a book filled with little things that can make your everyday life a little more glamorous. It is in Danish, but many of the things in the book is make-up guides, hair tutorials, recipes, etc., that I guess you can understand just from looking at the pictures. I can highly recommend it, if you need a little more glamour in your everyday life. ♡

modeblog1