amsterda-storbyferie-billige-flybilletter@2x
Jeg har slet ikke fået fortalt jer, at Christoffer og jeg skulle på en lille storbyferie. ;) Som nogle af jer måske har set på Instagram, så er vi netop ankommet i Amsterdam. Vi har altid begge gerne ville til netop denne by, så da Momondo kontaktede mig for at høre, om jeg ville et smut til en nærliggende storby for at teste deres app “Momondo Places”, var vi ikke længe om at takke ja.

Vi skal være her indtil mandag og jeg skal nok love at holde jer opdaterede med en masse fine billeder fra byen. Hvis nogen af jer har været der, må I hellere end gerne komme med tips og tricks. ;) God eftermiddag, allesammen. Vi vil smutte ud og opleve Amsterdam.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I haven’t got to tell you that Christoffer and I have just arrived in Amsterdam, as some you might have seen on Instagram. We have always wanted to visit this city, so when Momondo contacted me and asked if I wanted to go on a city break to test their app “Momondo Places”, it didn’t take us long to say yes.

We will be here until Monday and I’ll promise to keep you updated with a lot of pics. If any of you have visited the city, you are more than welcome to share a few tips and tricks for what to see, where to shop and where to eat. Have a lovely afternoon, everyone.

This trip is sponsoreret by Momondo