instagram@2x

– Follow me on Instagram HERE –

Jeg må indrømme, at jeg er lidt afhængig af Instagram. ;) Jeg elsker at man kan bruge det til at dele de sødeste, sjoveste eller fineste øjeblikke af ens dag. Her er lidt billeder fra de seneste par uger, hvor jeg blandt andet har været ude og se Christoffer gennemføre en halv Ironman på kun 04:56 (#stoltkæreste), spist frokost på Pixie med min søde mor og brunch på Møller Kaffe og Køkken med Tine, danset rundt i stuen med musikken på fuld drøn, set den smukkeste solnedgang fra vores stuevindue og nydt vores lille, grønne gårdhave. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse. Hav en skøn dag, piger. ♡

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I must admit, that I’m a little addicted to Instagram. ;) I love how you can use it to share the cutest, funniest or finest moments of your day. Here are a few pics from the past few weeks where I, among other things, have seen Christoffer completing a half Ironman (#proudgirlfriend), I’ve had lunch with my mom, I’ve been dancing around in our living room, seen a beautiful sunset from our window and enjoyed our little green backyard. You are more than welcome to follow me on Instagram HERE. Have a lovely day, girls!

modeblog1