staring-at-jacob-amsterdam@2xchristina-dueholm@2xmorgenmad-amsterdam@2xbreakfast-amsterdam@2xpassionsforfashion-kæreste@2x
Så er vi hjemme igen efter en helt fantastisk smuttur til Amsterdam. Hvor er det bare en dejlig by. Vi skal helt sikkert derned igen – to overnatninger var slet ikke nok. ;) Vi var som sagt inviteret derned af Momondo for at teste deres gratis app “Momondo Places“. Vi brugte den flere gange undervejs, når vi skulle lede efter restauranter eller se hvad der var at opleve i nærheden af, hvor vi befandt os. Generelt var den super anvendelig og vi fandt frem til nogle steder, som vi aldrig havde fundet på egen hånd.

Det var også sådan, at vi fandt brunchstedet “Staring at Jacob”. En virkelig hyggelig lille café, som var indrettet super cool med industrilamper, rå træborde og murstensvægge. Maden var ret anderledes, end hvad man normalt forbinder med brunch, men på den gode måde. Christoffer valgte deres vafler med crunchy kylling og pocheret æg og jeg bestilte deres spejlæg med rabarber, salat og avocadocreme. Og så delte vi to styks fluffy pandekager med ahornsirup. :) Mums! Det kan varmt anbefales, hvis I kommer et smut forbi Amsterdam. Se flere billeder fra vores lille city break HER. ;)

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Now we’re back home after an amazing getaway to Amsterdam. It’s such a lovely city! We definitely have to go there again soon. As I said, we were invited by Momondo to test their free app “Momondo Places“. We used it several times to find restaurants and to find out what to explore and where to shop. It was all in all very useful and led us to some places that we should never have discovered on our own.

One of the places was this cosy little café “Staring at Jacob”, where we had brunch. It was decorated very cool with industrial lamps, wooden tables and brick walls. The food was great as well. Christoffer had their waffles with crunchy chicken and poached egg and I chose their fried egg with rhubarb, salat and avocado cream. So delicious! I can highly recommend you to stop by, if you’re going to Amsterdam. ;) Find more pics from our city break HERE.

This trip is sponsoreret by Momondo, but the opinions are totally my own.

modeblog1