køkkendrømme-køkken-hth-svane-køkken-nyt-køkken-ikea-køkken@2xkøkken-nytkøkken-indretning-scandinacisk-stil@2x

Weekenden har stået i oprydningens tegn. Der har været arbejdsdag i andelsforeningen og herhjemme har vi også brugt en masse tid på at få styr på lejligheden, så jeg har tilladt mig at tage et lille afbræk fra bloggen. ;) Vi har blandt andet fået ryddet op i køkkenet, som indtil nu har været fyldt med malerbøtter og værktøj. – Det er virkelig en dejlig fornemmelse endelig at kunne gå i køleskabet uden at vælte over malergrej! ;)

Vi har hele tiden gerne ville have nyt køkken, men for ikke at bo i ét stort kaos, har vi valgt at renovere lejligheden i etaper. Køkkenet er sidste punkt på listen og planen er, at vi går igang i juli, når Christoffer aka “handymanden” får ferie. ;) Vi har haft god tid til at overveje mulighederne og jeg har i Photoshop leget lidt med de idéer, vi har til vores nye køkken.

Vi kunne godt tænke os et minimalistisk, stilrent køkken i form af hvide elementer, lys bordplade, metrofliser og nogle industrielle lamper. Jeg er selv godt tilfreds, hvis udfaldet bliver lidt i stil med mit billede ovenfor. ;) Det kan dog godt være, at vi skal have nogle mere farverige plakater på væggene, så det ikke bliver alt for klinisk at se på… Hvad synes I om det? Kom endelig med input, hvis I har nogle gode idéer. ;)

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

This weekend we have spent a lot of time cleaning up the apartment. Until now the kitchen has been filled up with paint cans and tools, but now it’s finally possible to find our way to the fridge. Such a great feeling. ;)

We really want a new kitchen though. Our plan is to start renovating it in July, when Christoffer’s Summer Holiday begins. I have spent some time in Photoshop where I’ve tried to make a picture of how we want our new kitchen to look like.

We like it to be very minimalistic and clean with white elements and a light tabletop, subway tiles and some industrial lamps. We are thinking to maybe go for some more colorful posters though. What do you think of it?

modeblog1