paris-map-doodle-guide-pariserguide@2xwhat-to-see-in-paris@2xmy-paris-guide@2x

Da jeg lagde min pariserguide op for et par måneder siden, var I flere der spurgte, om I kunne få lov til at købe den. Nu har jeg jo verdens bedste læsere og som et lille tak, har jeg gjort det muligt at downloade guiden HER i høj opløsning. Så I kan kvit og frit printe den ud og hænge den op i den ønskede størrelse. :) Jeg ville blive glad, hvis de af jer, der printer den ud, vil tagge mig på jeres billeder på Instagram @passionsforfashion. Det er ihvertfald dejligt at se, at min pakke checkliste bliver brugt flittigt. Hav en skøn tirsdag allesammen og tak fordi I følger med. ♡

……………………………………………………………………………………………………………………………..

When I posted my Paris guide a few months ago, several of you asked, if you could buy it. As a thank you for being such wonderful readers I have made it possible to print it out for free HERE in a high resolution. I would be very happy, if you would tag me on your pictures on Instagram @passionsforfashion, if you print it out. It is so good to see, that you are already using my packing check list. Have a great Tuesday everyone and thanks for following.