Petite-Âme-Copenhagen@2x
Som I måske har set på Âme Copenhagens Instagramprofil, har vi fået os en lille maskot. ;) For nogle måneder siden, fik vi en top hjem fra vore leverandør i samme stof som vores Christelle og Charlotte skjorte, men toppen blev bare ikke lige, som vi ville have den, så den blev hurtigt droppet igen. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Den mislykkede top fungerer nemlig SÅ fint som kjole til min dejlige 3-årige niece, Lia. Er hun ikke cute?

………………………………………………………………………………………………………………………………….

As you might have seen on Âme Copenhagens Instagram profile, we have got our own little mascot. ;) A couple of months ago we made a top in the same fabric as our Christelle and Charlotte shirt, but it didn’t turn out, as we wanted it to be, so therefore we cancelled it. But nothing is so bad that it is not good for something. My cute little 3-year-old niece, Lia, now uses the top as a lovely little dress. Isn’t she cute?

modeblog1