lets-stay-in-bed sweatshirt@2x
Glædelig mandag allesammen. <3 Jeg håber, I har haft en skøn weekend. Min har stået på fødselsdagsfest, sølvbryllup og middag hos min mor. Dejlig weekend, men jeg må indrømme, at jeg var lidt flad, da vækkeuret ringede kl. 06:30 i morges og jeg havde mest lyst til at trække dynen over hovedet og smide vækkeuret ud ad vinduet, haha… Jeg har dog en masse arbejde, der skal klares i dag, så der var ingen vej udenom. ;) Jeg håber, at I alle får en dejlig start på ugen.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Happy Monday, loves. <3 I hope you had an amazing weekend. I really felt like hiding under my duvet and throw my alarm clock out of the window, when it rang 06:30 this morning, but I have lots of thing to do today, so there was no way out. ;) I wish you all a great start of a new week. 

modeblog1