brass-vase@2x

Jeg var inde i byen i dag for at gøre et par ærinder. Jeg kom hjem med flere små ting, som ikke var planlagt. Upsi. Jeg var blandt andet et smut i “Notre Dame”, hvor jeg faldt over denne fine vase i messing. Er den ikke cool? Den er af mærket H. Skjalm P. Jeg kan ikke gå ind i den butik, uden at komme ud med et eller andet. Det var også i Notre Dame, jeg købte brættet her, som flere af jer har spurgt ind til. – Det er lidt som at gå i Søstrene Grene eller Tiger, haha… Har I det også sådan med nogle butikker?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I went into town today to do a few errands. I came home with a few things that I didn’t intend to buy, oopsi. Among other things I bought this cute little brass vase. Isn’t it cool? It’s from a brand called H. Skjalm P. I’m totally in love with everything brass at the moment. ;)

modeblog1