populær-instagram-profil@2x

– Follow me on Instagram HERE –

Her er et udpluk af de små momenter, jeg har delt på Instagram på det sidste. Jeg har blandt andet lavet den populære blomkålspizza i en ny variation, passet søde Boogie, vist et par outfits eller tre og delt nogle indretningsdetaljer fra vores nye soveværelse. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse. Hav en skøn aften, piger. ♡

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is a selection of the small moments I have shared on Instagram lately. Among other things I have made the popular cauliflower pizza in a new variation, dogsitted the sweet dog Boogie, shown a few outfits or three and shared some design details from our new bedroom. Here is a small You are more than welcome to follow me on Instagram HERE, if you’re interested. Have a lovely evening, girls!

modeblog1