power-bank@2x
Er der noget mere irriterende, end at være langt hjemmefra og mobilen løber tør for strøm? Måske kan det egentlig være meget sundt, men det plejer at være på de allermest ubelejlige tidspunkter, hvor man rent faktisk SKAL bruge den. Jeg har derfor investeret i en transportabel oplader, som kan oplade min Iphone 6 ihvertfald tre-fire gange. Den har endda to indgange, så man kan oplade to mobiler på samme tid. Og så er den tilmed pæn at kigge på. ;) Den ligner nærmest en sten. Jeg er faktisk så begejstret for den, at jeg både har købt en til mig selv, til Christoffer og til min mor og far. Så nu kan jeg kime dem ned any time, haha… ;) I kan finde den på Ebay HER til bare 95 kr. inkl. porto. Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, kan I læse min guide HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Is there anything more annoying than being far from home and then your phone runs out of power? Perhaps it can actually be very healthy, but it always happens to be at the most inconvenient times where you actually have to use it. I have therefore invested in a portable charger that can charge my Iphone 6 at least three times. And it’s even nice to look at. ;) It almost looks like a stone. In fact I am so excited about it that I have bought one for myself, one for Christoffer and one for my mom and dad. You can find it on Ebay HERE for just 19 dollars. 

modeblog1