smækbukser-dungarees-overalls-homemade3pandekagerkanosommerfuglHM-Trend-kjole1
Kufferterne er pakket og klar og i dag tager jeg til Bergen med Christoffer og min søde svigerfamilie. :) Sidste år var vi i Sverige, hvor den stod på kanoture, pandekagebagning, hygge rundt om bålet og cykelture ud i det grønne. I år bliver nogen lunde i samme stil og der er ikke de vilde planer på programmet. Den står bare på ren afslapning. Skønt!

Jeg er blevet lovet, at der er internet i sommerhuset, haha… Men derudover har jeg også planlagt en række indlæg, som udkommer automatisk, mens jeg er væk. Jeg har gjort mig umage for at lave nogle lækre indlæg klar og der vil bl.a. være et boligbesøg, en lækker ispindeopskrift og tips til at rydde ud i garderoben på programmet. Jeg vil dog naturligvis også blogge deroppefra som sædvanligvis. <3 Vi ses i Bergen!

………………………………………………………………………………………………………………………………….

The suitcases are packed and today I’m leaving for Bergen with Christoffer and my sweet-laws. :) Last year we were in Sweden, where we went on canoe trips, made lots of pancakes, socialize around the fire and went on many bicycle trips in the countryside. So cosy! We don’t have that many plans arranged yet, so I’m looking forward to a week with pure relaxation.

I have been promised that there is internet in the Summer house, haha … But in addition, I have also planned a series of blog posts, which will be published automatically while I’m away. I have done my best to make some delicious posts ready for you and among other things there will be both a “Show me your home” post, a popsicles recipe and some tips on how to weed out your wardrobe. However, I will of course also be blogging from Norway as usual. <3 See you in Bergen!

modeblog1