show-me-your-home@2x
Jeg var forleden på besøg hos en af mine aller kæreste veninder, Pernille, for at tage billeder af hendes super lækre hjem. Måske kan I kende rammerne? ;) Pernille er nemlig den nye ejer af vores tidligere lejlighed (se billeder HER og HER). Hun har virkelig god sans for indretning og har virkelig formået at puste nyt liv i vores gamle hjem. Det er helt utroligt så forskellig en lejlighed kan se ud med blot lidt nye møbler og lidt maling. Jeg er helt vild med, hvordan hun har indrettet den og hver gang jeg er hjemme hos hende, kan jeg ikke lade være med at tænke: “Hvorfor gjorde vi ikke sådan?“, haha…

Måske nogle af jer kan huske Pernille, da hun tidligere har vist sin misundelsesværdige garderobe frem HER på bloggen, hvor I desuden fik et lille smugkig på hendes tidligere lejlighed. Jeg har stillet hende et par spørgsmål omkring sin boligstil. – Læs mere nedenfor.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

The other day I stopped by one of my dearest friends, Pernille, to take some photos of her cool apartment. Maybe some of you can recognize it? Pernille is the new owner of our previous apartment (see pics HERE and HERE). ;) She has really good sense of interior design and has really managed to breathe new life into our old home. It’s amazing how different an apartment may look with just some new furniture and some white paint. I absolutely love how she has decorated it and every time I’m visiting her, I can not help but think: “Why didn’t we decorate it like this?”, Haha… Pernille has also shown us her wardrobe, where you also got a glimpse of her previous home HERE

Stålhylder@2x

Beskriv din bolig med 3 ord: Hyggelig, intim og kontrastfyldt.

gulvtæppe-læder@2xliving-room@2x

Hvad inspirerer dig til din indretning?

Det har været meget vigtigt for mig at lave et hjem, hvor jeg føler mig tryg. Derfor har jeg prøvet at skabe en lejlighed, som udstråler hygge, ro & intimitet, da det for mig giver følelsen af tryghed. Jeg elsker at se boligprogrammer og gå i boligindretningsbutikker. Det er der jeg oftest føler mig inspireret og får ideer til, hvordan jeg kan implementere stilen i mit eget hjem.

detaljer-i-boligen@2xsofebord-træ@2xkøkken@2x
Hvor shopper du helst ting til boligen?

Jeg render altid hele byen rundt for at finde ting til min lejlighed, da jeg altid ved helt præcist, hvad jeg går efter og hvordan det skal se ud. Derfor er det meget sjældent, at jeg køber to ting det samme sted, da jeg også synes, at noget af charmen og personligheden forsvinder, hvis man går all in på én butik. Jeg er meget inspireret af butikken Hill-Street på Blegdamsvej og Notre Dame i indre by.

kaktus@2x skoopbevaring@2xlejlighed-københavn@2x
Hvad er dit bedste tip til at give hjemmet et personligt tvist?

Gå op i detaljerne & prøv at gå udenom IKEAs dekorative tilbehør. Alle ved hvordan lysestangerne, New Yorker og Audrey Hepburn billedet ser ud, så prøv at find billeder, vaser og puder et andet sted, som derved udstråler lidt af dig og din personlige stil i dit hjem.

bedroom@2xwalk-in-skab@2xkaffekrus@2x
Hvad står øverst på ønskelisten?

Jeg har nu i de sidste 5 måneder arbejdet på at få lejligheden færdig, hvilket nu er sket, så jeg glæder mig til at jeg nu kan vende blikket mod tøj, tasker og ure igen…. Så der er ingenting rent boligmæssigt jeg ønsker mig lige nu, men har haft en Chanel og et Rolexur i tankerne i lang tid, så det bliver nok én af de to ting, jeg vil investere i.

seng@2xLouis-Vuitton-pung@2xtapet-skov-træer@2xlyskæde@2x

Jeg håber, at I kunne lade jer inspirere af Pernilles lækre indretningsstil. :) Når vi nu er ved indretning, så skulle I tage at trykke HER og se billeder fra Mette Christensens lejlighed, som også er super cool og meget unikt indrettet. God dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I hope you found Pernilles home inspiring. :) If you like these kind of posts, you should also read my previous “Show me your home” post HERE where I visited the designer behind 2nd Day Mette Christensen. Have a lovely day, girls!

modeblog1