how to weed out your closet@2x
Det kan være svært og uoverskueligt at rydde ud i sit tøj. Og nogen gange kan det næsten føles umuligt at skille sig af med bestemte stykker tøj, selvom man ikke har haft dem på de sidste 3 år. Det er på den anden side også virkelig rart at få ryddet ud og få ryddet op, så man får et bedre overblik og tilmed plads til nogle nye favoritter. Jeg har derfor tegnet denne guide, som I forhåbentlig kan lade jer inspirere af? :)

Bliv i øvrigt inspireret til, hvordan man organiserer sit skab HER og læs flere tips omkring, hvordan man rydder ud i garderoben HER. God dag, allesammen!

…………………………………………………………………………………………………………………………..

It can be a bit difficult and confusing to weed out your closet. And sometimes it can almost feel impossible to get rid of a specific piece of clothing even though you haven’t worn it in 3 years. But on the other hand it is really a nice feeling to weed out your closet and get room for new favourite pieces. Therefore, I have made this guide which hopefully can inspire you to clean out the things you don’t use anymore. Hope you like it. :) 

Btw – you should also read my guide to organise your closet HERE and more tips about how to clean out your wardrobe HERE.

modeblog1