norge-bergen@2x

På vej ud for at fiske

Bergen-sommerhus@2x

Vores udsigt fra huset. Så smukt!

Lyserøde-blomster@2x

Der er de fineste blomster i alle vejkanter. Ukrudt kan være noget af det smukkeste. ;)

Sommerhus-i-norge@2x

Sommerhuset vi bor i.

fisk-norge@2x
Christoffers fangst. Meget stolt, haha!

nike-shoes@2x

Min plads i båden ;)

blomster@2x

Vi bor et godt stykke uden for Bergen i en lille by der hedder Boga. Det er virkelig en af de smukkeste byer, jeg længe har besøgt. Lige meget hvor man kigger hen er der bjerge der spejler sig ned i spejlblanke søer. Vi ankom i forgårs og det har nærmest regnet lige siden… På trods af regnen har vi allerede været ude og gå nogle lange ture, besøgt Bergen og været ude og fiske. – Jeg kiggede dog bare på fra den ene ende af båden og håbede på, at vi ikke fangede noget, haha…

Det var dog ikke lige min dag i går. Da vi var ude og fiske, fik Christoffer og hans lillebror fisk på krogen i samme sekund og samtidig svømmede to marsvin op på siden af os og legede rundt i vandet. I al begejstring og forvirring tabte jeg min telefon i vandet i bunden af båden. Flot Christina! Den virker dog igen nu efter 24 timer under en blæser, haha… Ikke nok med det, så brændte min computeroplader også sammen, så har måtte købe en ny i dag. Så jeg var ikke just så heldig på elektronikfronten i går, haha!

………………………………………………………………………………………………………………………………………

We live a bit out of town in a small city called Boga closed to Bergen. It is one of the most beautiful cities, I have ever visited. No matter where you look, there are the most amazing mountains which are reflected in the lakes. We arrived the day before yesterday and it has been pouring down ever since… Despite the rain, we have already been out for a few walks, visited Bergen and and been out fishing. 

modeblog1