Matchende-sæt@2x

Mmm… Står lige og drømmer om den jordbærkage jeg fik forleden

bukser-falder-af@2x

VENT! Mine bukser falder ned…

denimjakke@2xole-lukøje@2x
Ole Lukøje

lazy-eye@2x

Mit lazy eye kommer max til udtryk her. Haha! Det er et af de rigtig gode. :)

hvid-hat@2x

“Jeg står lige og ser lidt casual ud med mine blomster, men jeg kan nææsten ikke holde øjnene åbne” – zzZzzz…

skov@2x

Øver mig i Gangnam style

Det er altså ikke bare fine, idylliske billeder, hvor smilet sidder lige i vinkel og håret blæser den helt rigtige vej, der bliver lagret på mit kamera. For hvert godt billede der ender på bloggen, er der ca. skudt 20 dårlige… Dem skal I da bestemt ikke snydes for. Jeg kan være mindst ligeså grim på billeder, som alle andre. ;) Enjoy… (se i øvrigt flere fraklip HER).

………………………………………………………………………………………………………………………………..

It is not just fine, idyllic images where the smile almost could be used for a Colgate commercial and the hair is blowing in the right direction, which are stored on my camera. For every good picture that are published, there are about 20 bad ones… And of course you can’t miss out on those ones, haha… I can look just as ugly in pictures, like everyone else. ;) Enjoy … (see more out-takes HERE).

modeblog1