travel-style-outfit@2xmichael-falgren@2xfotograf-københavn@2xshopping-bags@2x

– Shooting in CPH airport yesterday –

Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage. Jeg har haft meget at se til, så bloggen har holdt ferielukket. ;) Som I måske har set på Instagram, var jeg i går ude i Københavns Lufthavn sammen med fotograf Michael Falgren for at skyde en video i forbindelse med modeugen, som venter lige om hjørnet. Jeg skulle finde et lækkert rejseoutfit fra lufthavnens mange lækre butikker, som I inden længe har muligheden for at vinde. Det bliver mildest talt den vildeste giveaway i bloggens historie. – Mere om det på et senere tidspunkt. Husk at holde øje! ;) Her er først et par “backstage” billeder fra gårsdagens shoot. Hav en skøn dag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m sorry for the silence on the blog lately. I’ve been very busy the last couple of days, so I haven’t had much time to update the blog. ;) As you might have seen on Instagram, I went to Copenhagen Airport yesterday together with photographer Michael Falgren to shoot a campaign in connection with Copenhagen Fashion Week which is just around the corner. I had the fortune to find a nice travel outfit from Copenhagen Airport’s great shops, which you guys have the possibility of winning very soon. So stay tuned. ;) First I will show you these “backstage” pics from yesterday’s shoot. Have a wonderful day, girls!

Sponsored by CPH Airport

modeblog1