modeblog@2x

For en gangs skyld, kan jeg holde weekend med god samvittighed. Jeg har nemlig fulstændig endevendt min email indbakke i dag med over 9000 ulæste emails! Min indbakke har hængt som en sort sky over hovedet på mig i mange måneder og flere og flere emails har hobet sig op. At besvare emails tager nærmest mere tid end at blogge, haha… Men det er selvfølgelig et luksusproblem, så jeg skal ikke klage. ;) Det er virkelig en god fornemmelse endelig at have fået ryddet op i dem, så nu skal jeg bare holde det ved lige. ;) Håber også I er gået weekenden godt imøde.

Nå, men nu til hvad indlægget her egentlig handler om…. Outfits! Har I en favorit denne gang blandt mine seneste looks? Personligt kan jeg bedst lide DETTE outfit – stærkt efterfulgt af DETTE. ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have spent the whole day sorting out my email inbox. I had more than 9000 unread emails, so it took me more than 7 hours… But it’s such a great feeling, that it’s now done. Hope that you have also faced the weekend in the best possible way.

Here is a small overview of my latest outfits. Do you have a favorite look? Personally, I like THIS outfit the best closely followed by THIS ONE. :)