helathy-breakfast@2xbxxlght-light@2x

Jeg er så heldig at have min søde mor på besøg hele weekenden. Christoffer er nemlig taget til Stockholm for at besøge en ven, så vi udnyttede chancen for at lave en hyggelig pigeweekend hos mig i København. I går var vi i Tivoli til fredagsrock, i aften skal vi i Grønnegårdsteatret med min moster og i morgen har vi planer om at tage på loppemarked og kigge lidt. Så hyggeligt! ;) Håber også I nyder weekenden, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My mom is staying at my place this weekend. Christoffer is in Stockholm visiting a friend, so my mom packed her suitcase and went to Copenhagen to visit me. Yesterday we went to a concert, tonight we’re going in the theater and tomorrow we are planning to stop by a flea market. So cosy! ;) Hope you’re enjoying the weekend too, babes!

modeblog1