skrivebord@2x

Stines inspirerende skrivebord

stine-a@2x

Mange fine smykker. Jeg er helt vild med de små spinkle ringe med 3 sten i hver side 

stine-a-jewelry@2x

Marie og jeg og den sødeste lille kontorvuffi ♡

stine-a-armbånd@2x

Fine farverige armbånd

freja-wewer@2x

Freja og Stine A

stine-a-halskæde@2xstinea@2xstuepalme@2x

Stines kontor var fyldt med de fineste planter. Tror snart jeg må en tur på planteskole :)

nemesisbabe@2x

I går aftes var jeg ude og besøge Stine A på hendes hovedkontor i Lyngby sammen med en flok andre bloggerpiger. Jeg kendte godt til mærket, men jeg havde aldrig før studeret smykkerne på tæt hold. Der var simpelthen så mange fine ting og jeg måtte straks hjem og føje et par ting eller fem til ønskelisten. Er der også noget I er nødt til at eje? ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Last night I went to an event at Stine A along with a group of blogger fellows. ;) It was such a magical night in her beautiful office located a bit of out Copenhagen. I knew about the brand, but I hadn’t really taken a closer look at her jewelry until last night. There were so many beautiful pieces and I had to add a few pieces or five to my wishlist right away. ;)

modeblog1