nicoline-show-me-your-wardrobe@2x
Forleden var jeg hjemme hos en af mine allerdejligste veninder, Nicoline. Hun havde nemlig indvilliget i at lade mig fotografere hendes yderst misundelsesværdige garderobe. Nicoline og jeg har kendt hinanden siden børnehaven, gået i samme klasse og gymnasium. Vi deler alting og hun er en af mine bedste veninder.

Hun har virkelig god smag og er super dygtig til at sammensætte sine outfits på en enkel, lækker og casual måde, så hun altid ligner en million. Jeg lader mig ihvertfald ofte inspirere af hendes styling, så jeg håber, at I vil gøre det samme. ;) Nicoline går helt klart op i kvalitet frem for kvantitet, hvilket hendes garderobe også bærer præg af. Jeg har stillet hende nogle spørgsmål omkring hendes stil. Læs med nedenfor:

outfit-toga-pulla@2x

Et af Nicolines typiske hverdagsoutfit bestående af skinny jeans, en cool T-shirt, en lille jakke og et par rå støvler.

heartmade-skjorte@2x

Nicoline har et hav af lækre skjorter med fine prints. Her er et lille udpluk af samlingen fra henholdvis Copenhagen Lux og Heartmade.

flagermusstol@2x

Hvem ville ikke gerne eje et par klassiske Louboutin stiletter? ;) De kan peppe ethvert outfit op.

chanel-ballerina@2x

Her er nogle af de sko og støvler, som Nicoline bruger oftest. – Gerne med skinny jeans og en printet skjorte.

indretning-lejlighed-københavn@2x

Nicoline går ikke kun op i mode, men har også god sans for boligindretning. Hun bor med sin kæreste i den hyggeligste lejlighed i hjertet af København.

isabel-marant-shirt@2x

Nicoline i et casual sommeroutfit. Skjorten er fra Isabel Marant, shortene er fra Zara og sandalerne fra Balenciaga.

chanel-taske-@2x

Nicolines misundelsesværdige tasker fra Chanel.

isabel-marant-for-H&M@2x

Fine T-shirts med cool prints er også noget man finder meget af i Nicolines skab.

rolex-ur@2x

Nicolines lækre smykkesamling. Uret fra Rolex er hendes seneste investering (slet ikke misundelig). ;)

iro-shorts@2x

Jeg håber, at I kunne lade jer inspirere af Nicolines lækre stil. Jeg er selv ret fascineret af, hvordan hun nærmest kan sammensætte alt i hendes garderobe på kryds og tværs, da hun har et hav af gode basisitems som jeans og små jakker der lynhurtigt kan peppes op med en printet T-shirt/skjorte, et par lækre sko og nogle fine smykker. Se i øvrigt flere garderobe besøg HER, HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The other day I stopped by my dear friend, Nicoline, to take a look at her lovely wardrobe. I have known Nicoline since kindergarten and she’s one of my best friends. She has a great sense of style and she’s really good at putting outfits together in a simple and casual way and always looks like a million. 

I hope you can get inspired from her delicious wardrobe and style. I’m very fascinated of how she can almost combine everything in her wardrobe, as she has the perfect wardrobe stables such as great jeans and small jackets that she can spice up with printed shirts, cool shoes and pretty jewelry. See more wardrobe visits  HEREHERE and HERE.

modeblog1