vinduesvæg@2xvindue-råt-jern-vinduesvæg-soveværelse@2x
Vi er kommet lidt længere med vinduesvæggen, som I kan se, og det begynder virkelig at ligne noget! :) Jeg har før i tiden haft en tendens til kun at vise jer de færdige resultater af diverse projekter, men jeg tænker, at det egentlig er meget sjovt for jer at kunne følge med i processen?

Nu mangler vi bare at få de sidste gipsplader op og så skal der spartles, lægges filt på og males. Jeg glæder mig sådan til at kunne indrette vores lille “walk-in-closet” ordentligt og ikke mindst at vise jer det endelige resultat. Det kan være jeg skulle lave en lille film, når det er helt færdigt. ;) Er der stemning for det?

………………………………………………………………………………………………………………………………….

We are soon done with our window wall and I just wanted to show you have far we have come in the process. ;) I can’t wait until it’s totally done, so I can arrange it with flowers and stuff. ;) Now we just need to put up the last plasterboards, to fill out the holes and paint the walls. Can’t wait to show you the final result. I’m thinking to maybe make a small video of it. What do you think of that idea?

modeblog1