[youtube width=”725″ height=”430″]https://www.youtube.com/watch?v=LXqdFV5nQVU[/youtube]

Hvis det skulle være gået jeres næser forbi, kan jeg fortælle, at Jane Kønig netop har lanceret en ny kollektion, “Magnetic“. Den består af en række smukke, magnetiske øreringe som kan kombineres på kryds og tværs. Jeg er personligt vild med øreringene, som er både rå og feminine på samme tid.

I anledning af lanceringen var jeg for en måneds tid siden ude og skyde en række videoer med fotograf Michael Falgren. Jeg har allerede vist en af dem på Instagram, men her får I også den samlede video. Jeg synes selv, at resultatet er blevet ret fint. Det var dog sindssygt koldt at skyde videoerne, som man godt lidt kan fornemme på mine røde øjne, haha… Find i øvrigt hele Magnetic kollektionen HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Jane Kønig has just launched a new collection, “Magnetic”, consisting of a large assortment of magnetic earrings which you can wear and combine in many ways. In connection with their launch, I have shot a couple of videos with Jane Kønig and photographer Michael Falgren. Here is one of them. Hope you like it. ;) Find the Magnetic collection HERE.