Jeg har gennem tiden givet mange tips og tricks til garderoben – blandt andet hvordan man holder et godt overblik og får det bedste ud af det man har hængende. Man kan have nok så meget lækkert tøj, men hvis man ikke har et godt overblik, hænger meget af det ofte og samler støv. Kig med nedenfor, hvor jeg linker til nogle af mine tidligere garderobe guides.

…………………………………………………………………………………………………………………

I have over the years shared lots of tips and tricks on how to get the best out of your wardrobe. You can have lots of nice clothes, but if you haven’t got an overview, you will maybe never wear all of it. Read more below where I’m linking to some of my former wardrobe guides.

tøjstastiv-clothing-rack-tøjopbevaring@2x
At skulle organisere garderoben kan være en skræmmende opgave. Især hvis man, som jeg, ofte kommer til at købe mange trendbaserede items, som man senere hen kan have svært ved at skille sig af med. Men noget af det vigtigste er at få ryddet op og ryddet ud i gemmerne, så man bedre kan overskue det tøj der hænger i garderoben. Læs mit bud på, hvordan det nemmest gøres lige HER.

……

It can be quite a daunting task to organize your wardrobe if you, like me, often end up buying trend-based items, that you later on can have a hard time tossing. Here are some tips and tricks for how to organize your wardrobe and find out what to keep and what to throw out. Read more HERE.

wardrobe design@2x
Inddelingen i garderoben er super vigtig, hvis man vil have et godt overblik. Hvis I overvejer at bygge nye garderobeskabe eller bare forny de gamle en smule, så skulle I tage at læse DENNE guide, hvor jeg deler mine personlige erfaringer med selvsamme.

……

It is really important to have a nice closet to get a better overview of what you have. If you’re thinking of buying a new one of just adjusting your old closet, you should read THIS guide, where I’m sharing my tips and tricks.

wardrobe-clothingrack-tøjstativ@2x

Hvis I er på jagt efter et tøjstativ, skulle I tage at klikke forbi DENNE guide, hvor jeg viser, hvordan man nemt og billigt kan bygge et ud af vandrør. Dette indlæg har været et af de mest populære i bloggens historie og for at det ikke skal være løgn, har jeg set min guide hænge i flere byggemarkeder ved siden af deres afdeling med vandrør. ;)

……

If you’re looking for a clothing rack, you should click THIS link, where I’m showing how you easily and cheap can build one from water pipes. This post has been one of the most popular ones, I’ve ever published. ;)