instagram-profiler@2x

– Follow me on Instagram HERE –

Her er et par snapshots fra den seneste tid på Instagram. Jeg har blandt andet vist et smugkig af vores nye vinduesvæg, været på Pixie og spist burger (som er totalt uændret og mindst ligeså god som sidste år – en af byens bedste, hvis I spørger mig), lavet fine fletninger og gået ture på Østerbro. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse. Jeg kommer også til at opdatere her fra Bornholm. ;) Hav en skøn dag, piger. ♡

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is a small overview of the latest pics from Instagram. Among other things I have showed you a small sneak peek of our new window wall, I’ve had the best burger at Café Pixie, I’ve showed you a few lovely braids and taken lots of walks in beautiful Copenhagen. You are more than welcome to follow me on Instagram HERE, if you’re interested. Have a lovely day, girls!

modeblog1