mermaid-is-bornholm@2x

{Lækre isvafler med hjemmelavet guf fra Mermaids ishus i Svaneke, mums}

outfit-bornholm2x

{Aftentur mellem de farverige huse}

havet-bornholm@2x

{Bornholm viser tænder}

havnen-gudhjem@2x

{Et besøg i Sandvig Havn iført leojakke fra Heartmade og strik fra H&M}

bornholm-kyst@2x
Godmorgen her fra Bornholm, hvor solen endelig skinner. ♡ Juhuuu…. Selvom det har været virkelig blæsende og regnfuldt, har det også været et virkelig smukt vejr. Her er et par postkort fra de sidste par dage på “solskinsøen”. Håber I alle får en skøn start på ugen. God mandag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning from Bornholm where the sun is finally shining. ♡ Wehuu… Even though it has been very windy and rainy it has been a really beautiful weather. Here are a few postcards from the last couple of days. I hope you will all have a great start of the week. Happy Monday, everyone!

modeblog1