modeblog-outfit@2x

Her er et overblik over mine seneste outfits, som har båret præg af afslapning og ferie, da de fleste af dem er skudt på Bornholm. ;) Har I en favorit blandt disse looks? Personligt kan jeg bedst lide DETTE outfit, men det er nok også lidt fordi, det minder mig om en rigtig dejlig eftermiddag. ;) Nu vil jeg smutte over til Marie Louise og se på nogle nye prøver vi har fået hjem til Âme Copenhagen. Er meget spændt! Ses senere, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is a small overview of my latest outfits which all have been very casual and comfy. ;) Do you have a favorite among these looks? Personally, I like THIS outfit the best, but I think it’s because it reminds me of a very cosy afternoon with my mom. ;) Now I will meet up with Marie Louise to take a look at some new styles we have just received for Âme Copenhagen. I’m so excited! ;) 

modeblog1