metrofliser@2xmetro-fliser-@2x
Kan I huske, at jeg for nogle måneder siden viste et billede af vores drømmekøkken? Det begynder så småt at ligne noget… ;) Christoffer har brugt de sidste tre aftener på at sætte metrofliser op i vores lille spisekrog. Det er vildt hvor lidt der skal til at ændre udtrykket i et rum fuldstændig. Det har virkelig givet noget kant til køkkenet. Nu mangler vi bare at lægge fuge mellem fliserne. Vi er lidt i tvivl om, hvilken farve den skal have, men tror vi ender med en grålig en af slagsen. Hvad synes I om det?

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Do you remember when I showed you our dream kitchen? ;) It’s finally beginning to look like something. Christoffer has spent the last couple of evenings putting up these metro tiles. It’s quite fascinating how different a room can look with just a small update like these metro tiles. What do you think of it?

modeblog1