dagcreme-uden-parfume-parabener@2xdagcremen-uden-parabener@2x

Christoffer kommer fra en familie, der går ekstremt meget op i økologi. De boede i kollektiv, da han var lille og selv dengang blev alt købt økologisk, selvom det var svært at opstøve (bare kald dem hippier). ;) Det har selvfølgelig smittet af på mig og jeg tænker også over, hvad jeg putter i munden og hvad jeg smører mig ind i. Jeg er ikke fuldstændig fanatisk, men jeg tænker mere og mere over det.

Christoffers fætter har nu startet et hudplejemærke, som også er uden parabener, parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Det hedder Jou Jou Copenhagen og de har indtil videre to produkter i serien – en ansigtscreme og en “scrub mask”.

Jeg har selvfølgelig været nysgerrig efter at afprøve dem og fik forleden et sæt i værtindegave. Nu har jeg brugt produkterne i en uges tid og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Og det siger jeg ikke, fordi det er Christoffers fætter der står bag. Hvis jeg ikke syntes om produkterne, ville jeg ikke have nævnt dem på bloggen. Fætter eller ej.

Ansigtscremen er let, giver masser af fugt og trænger hurtigt ind. Ansigtsskrubben har en lækker konsistens med masser af små “slibekorn”, som renser huden i dybden, men uden at udtørre. Jeg døjer selv med nogle tørre knopper på overarmene, hvor skrubben også er super effektiv. Priserne er også ganske fornuftige. Mange varme anbefalinger herfra.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer comes from a family who are very occupied with ecology. They lived in a commune when he was little and even back then they only purchased organic products though they were hard to find (just call them hippies). ;) Obviously, it has rubbed off on me and I am also thinking about what I put in my mouth and what I indulge my skin in. I’m not totally fanatical, but I’m thinking more and more about it.

Christoffer’s cousin has now started a skincare brand, which is also free of parabens, fragrances and other unnecessary additives. It’s called Jou Jou Copenhagen and their line consists of two products – a facial cream and a scrub mask.

Now, I have used the products for a week and I have to say, that I am very pleasantly surprised. I don’t say that because it’s Christoffer’s cousin who’s behind the brand. If I did not like the products, I would not have mentioned them on the blog. Cousin or not.

The day cream is light, it’s providing plenty of moisture and absorbs quickly. The scrub mask has a delicious texture with lots of little “grits”, which cleanses the skin in depth, but without drying out the skin. The prices are also quite reasonable. Just a small tip.

modeblog1